Șor îi răspunde lui Batrîncea privind „ofertele generoase” propuse deputaților: „O asemenea propunere v-am făcut-o și dumneavoastră personal”

Autor: , in Actualitate / Politic / 28 martie, 2023, 17:52

Ilan Șor a venit cu o reacție după ce socialistul Vlad Batrîncea a declarat că „colegii săi primesc oferte” din partea Partidului Șor. Parlamentarul fugar a confirmat că lansează propuneri, spunând că „își dă bine seama și înțelege întreaga problematică a situației în care se află PSRM”.

Batrîncea, într-adevăr, atât eu, cât și membrii echipei mele, lansăm propuneri către absolut toți, cu scopul de a ne uni, în stradă, împotriva actualei puteri antipopulare. O astfel de propunere v-am lansat într-o discuție privată cu dumneavoastră și tocmai refuzul dumneavoastră, de fapt, a transformat partidul vostru într-un soi de aripa stângă a PAS”, a anunțat Șor.

Ilan Șor susține că „presiunea Procuraturii asupra liderilor PSRM este unul dintre punctele de bază la adoptarea deciziei privind alăturarea la mitingurile și protestele împotriva actualei guvernări”.

„Da, în viață se întâmplă să iei decizii – fie te temi de Procuratură și acțiunile ei ilegale, fie lupți pentru interesele poporului. Eu înțeleg foarte bine că, în lipsa unui lider al partidului, este foarte dificil, mai ales pentru un partid de opoziție, să se miște înainte. Partidul Socialiștilor dispune însă de un mare potențial uman calitativ și mulți oameni din partidul vostru, într-adevăr, reprezintă interesele poporului și vor să lupte pentru interesele oamenilor. Iată de ce, tocmai dumneavoastră, prin deciziile dumneavoastră, nu le permiteți să lupte împotriva regimului antipopular”, a comentat Șor.

Menționăm că, reacția vine după ce Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a inițiat procedura legislativă de modificare a Constituției Republicii Moldova prin introducerea unei prevederi ce ar interzice traseismul politic în Parlament, aceasta fiind o a doua încercare, la distanță de câțiva ani.

Batrîncea susține că socialiștii primesc propuneri din partea Partidului Șor: „Îmi pare foarte rău că partidele de opoziție sau cele care pretind că sunt opoziție, utilizează mijloace murdare și practici nesănătoase”.

În ceea ce privește retragerea recentă a doi deputați din rândurile PSRM, Vlad Batrîncea a comentat că „decizia luată de ei nu este altceva decât o trădare a intereselor alegătorilor și a echipei în schimbul unor avantaje personale. Când totul era bine ei erau membri activi ai echipei, când este greu – și-au arătat adevărata față”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X