(VIDEO) Mama fetiței decedate în urma accidentului de la Ciocana: Șoferița nici măcar nu a prezentat scuze sau condoleanțe

Autor: , in Actualitate / Social / 31 martie, 2023, 17:50

Mama fetiței de 12 ani, lovită mortal de un troleibuz la o trecere de pietoni din sectorul Ciocana al Capitalei, a făcut primele declarații după ce a obținut statut procesual în dosarul pornit pe numele șoferiței. Declarațiile au fost publicate de Cabinetul Avocatei ”Străisteanu Doina Ioana”.

După o săptămână, am fost recunoscută în calitate de parte vătămată în dosarul penal. Eu, soțul, familia, foarte greu trecem peste decesul unicului nostru copil. Ne este greu să vedem și să citim despre compasiunea în raport cu ucigașa, familia ei și îngrijorările pentru drepturile ei, când cea care ne-a ucis copilul și nici măcar nu a prezentat scuze sau condoleanțe. Copilul meu a fost ucis cu o deosebită cruzime. Ea nu doar a lovit fetița mea la trecerea de pietoni, ea a strivit viața în corpul fragil al copilei mele, mergând peste ea (…)”, a spus mama fetiței de 12 ani, decedată în urma accidentului.

Citește și: „A recunoscut adidașii”. Mărturii de la accidentul în urma căruia a decedat o fată de 12 ani, în sectorul Ciocana al Capitalei

Amintim că o fată de 12 ani a decedat, după ce a fost tamponată de un troleibuz. Impactul a avut loc pe 24 martie, în jurul orei 15:30, pe bulevardul Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana. S-a stabilit că, copila a fost lovită în timp ce traversa strada regulamentar, la o trecere nedirijată pentru pietoni. Șoferița de 41 de ani a fost reținută pentru 72 de ore, ulterior a fost plasată în arest pentru 30 de zile în Penitenciarul nr.13, apoi a fost schimbată măsura – plasată în arest la domiciliu.

La acest subiect: „Este în stare de șoc. A fost solicitată ambulanța de două ori la izolator”. Declarațiile avocatului soferiței de troleibuz, după tragedia de la Ciocana

Unul dintre pasagerii care se afla în troleibuzul nr.13 în momentul accidentului când a fost lovită mortal fata de 12 ani a declarat că șoferița mergea cu viteză mare și nu s-ar fi oprit la trecerea de pietoni. Totodată, pasagerul a menționat că aceasta ar fi atins un camion parcat.

Totodată, primarul general Ion Ceban a anunțat că opt persoane cu funcții de răspundere de la Regia Transport Electric Chișinău (RTEC) au fost suspendate din funcție pe perioada anchetei de serviciu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X