5 recomandări cum să găsești jobul potrivit pe delucru.md

Autor: , in Economic / Social / 12 aprilie, 2023, 12:24

Peste 2300 de companii publică oferte de angajare pe delucru.md. Cum să găsești cel mai bun job, cu diverse beneficii și salariu avantajos, prin multitudinea de oferte disponibile pe platformă? Citește mai jos 5 recomandări. 

Creează-ți un curriculum vitae în format online

Folosește instrumentul de creare CV de pe delucru.md și adaugă în CV-ul tău informații despre tine, relevante jobului pentru care aspiri. În acest mod o să convingi angajatorul că anume tu ești persoana potrivită pentru poziția deschisă. Aici avem un secret să-ți spunem: de fiecare dată, cele mai bune oferte de angajare, le primesc candidații care au un CV bine elaborat și detaliat. Este foarte important să completezi toate spațiile dedicate, să indici detalii despre experiența ta profesională, despre studii, aptitudini și limbile străine, pe care le cunoști. Dacă alegi să-ți  faci CV-ul vizibil pe site, selectează corect domeniul în care dorești să te angajezi.

Mai multe CV-uri, mai multe oferte primite

 Pe lângă posibilitatea de a ridica CV-ul în top ca să fie vizibil pentru cât mai mulți angajatori, pe platformă poți să-ți creezi până la 3 CV-uri. De exemplu, dacă ai studii / aptitudini potrivite pentru activități din alte domenii și ești deschis să analizezi oferte din industrii diferite, te încurajăm să îți creezi pentru fiecare un CV aparte unde să incluzi doar informații relevante, astfel CV-ul tău nu va fi încărcat cu informații inutile, care nu te vor avantaja în fața managerului HR. 

Filtrează căutările

Pe delucru.md poți căuta joburi după categorie, profesie, companie, oraș, sec. Chișinău  și chiar după salariul dorit. Sfatul nostru este să filtrezi ofertele de job, în funcție de ce te interesează. De exemplu, dacă îți dorești să obții un job de profesor de engleza, îți recomandăm să cauți oferte la secțiunea Educație/training/cursuri. Totuși, dacă știi doar domeniul în care vrei să activezi și în care ai experiență, însă ești deschis/ă pentru mai multe oportunități de angajare, atunci alege doar categoria. În continuare poți să filtrezi ofertele în bază de salariu, nivelul de experiență și de studii. Dacă ești în căutare de primul job și nu ai experiență ori îți dorești un post de muncă part time, poți seta filtrul să caute anume acest tip de oferte pentru tine. 

Oferte bune direct pe email

Avem un truc pentru tine, care-ți va economisi o groază de timp, iar propunerile de angajare vor continua să vină: abonează-te la newsletter-ul cu oferte de la echipa delucru.md. Astfel, vei primi o notificare, de fiecare dată când vor apărea joburi noi care corespund criteriilor stabilite de tine. În acest mod, nu o să mai pierzi timp pe căutarea posturilor vacante, iar cele mai faine oportunități vor veni direct la tine. 

Urmărește blogul delucru.md

Un alt sfat este să urmărești blogul nostru (Noutăți și Resurse). Acolo avem grijă să publicăm topuri actuale ale companiilor, în funcție de salarii sau beneficii oferite, cât și 

noutăți despre piața muncii, care te vor ajuta să-ți cunoști toate drepturile de angajat.  Astfel, ai siguranța că o să găsești o companie cu salariu competitiv, dar care dă dovadă și de grijă față de angajați.  

După ce-ți vei găsi un job, îți recomandăm să lași vizibil CV-ul pe site. În acest mod, de fiecare dată când o companie are o poziție vacantă, cu condiții de muncă mai avantajoase, o să te poată contacta. De asemenea, dacă ești freelancer ai ocazia să stabilești mai multe colaborări și să-ți mărești portofoliul de clienți. 

Sugestia noastră este să urmărești în continuare platforma delucru.md cât și rețelele noastre de socializare de pe Facebook, Instagram și Tik Tok ca să știi care sunt cele mai fierbinți oferte de muncă și ce noutăți au apărut pe piața muncii din Republica Moldova.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X