Fetiță dispărută, găsită după 6 ani. Un bărbat a recunoscut-o într-un magazin din Carolina de Nord. A văzut cazul într-un documentar de pe Netflix

Autor: , in Externe / 16 mai, 2023, 14:01

O fetiță care a fost răpită în 2017, când avea 9 ani, a fost găsită în statul american Carolina de Nord. Kayla Unbehaun, care a fost văzută ultima dată pe 4 iulie 2017, fusese răpită de mama ei, însă femeia nu avea drept de custodie.

Mama, Heather Unbehaun, putea doar să-și viziteze fetița, în urma unei decizii a instanței. Când tatăl ei, Ryan, a mers să o ia pe Kayla de la casa mamei, pe 5 iulie 2017, ea nu era acolo. Fetița a fost declarată persoană dispărută, notează Digi24.

Cazul fetiței a fost menționat în serialul Netflix „Unsolved Mysteries”, iar weekendul trecut proprietarul unui magazin care a văzut documentarul a recunoscut-o pe Kayla într-un centru comercial din Asheville și a sunat la poliție, potrivit ABC.

Deși detaliile privind recuperarea ei nu au fost încă făcute publice, Kayla, care acum este adolescentă, a fost plasată sub protecția autorităților.

Heather Unbehaun a fost reținută.

Centrul Național pentru Copii Dispăruți și Exploatați (NCMEC) a transmis că „suntem încântați să împărtășim faptul că Kayla Unbehaun a fost găsită în Carolina de Nord”.

Tatăl fetei a cerut NCMEC să transmită și un mesaj din partea lui: „Sunt foarte bucuros că Kayla este în siguranță acasă. Vreau să mulțumesc Centrului Național pentru Copii Dispăruți și Exploatați și tuturor autorităților care au lucrat la cazul ei. Cerem să ne fie respectată intimitatea în acest nou început”.

Lt. Diana Loveland, de la Departamentul de Poliție din Carolina de Nord, a declarat: „Este neobișnuit, dar este bine ca atunci când cineva suspectează că recunoaște pe cineva dispărut, indiferent cât de veche ar fi povestea, să nu stea pe gânduri și să ne sune ca să investigăm”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X