Un bărbat își face transfuzii de sânge de la fiul său pentru a rămâne mereu tânăr. Cheltuieli de milioane de dolari

Autor: , in Externe / 23 mai, 2023, 14:43

Un magnat american din domeniul tehnologiei, devenit deja cunoscut pentru faptul că în fiecare an cheltuiește milioane de dolari ca să întinerească, i-a cooptat recent pe fiul și tatăl său, pentru a face schimb de produse sanguine.

Bryan Johnson, în vârstă de 45 de ani, împreună cu fiul Talmage (17 ani) și tatăl său Richard (70 de ani) s-au adresat în luna aprilie la Resurgence Wellness, un spa medical modern care apelează la ultimele tehnologii, din Arlington, Texas, scrie Bloomberg, citat de Cotidianul.

Lui Talmage i s-a recoltat un litru de sânge, adică aproximativ o cincime din întreaga cantitate de sânge din corp, în doze separate, iar apoi plasma a fost reinfuzată în corpul tatălui său.

Bryan Johnson i-a donat apoi un litru de produse sanguine tatălui său de 70 de ani, dar nimeni nu i-a donat sânge tânărului de 17 ani.

Pentru Johnson, schimbul de plasmă nu este o întâmplare neobișnuită. El a fost și la clinica din zona Dallas și a primit plasmă – nu de la un membru al familiei, ci de la un donator tânăr, anonim. Johnson a verificat cu atenție donatorul pentru a se asigura că persoana are un indice de masă corporală ideal, că a trăit un stil de viață sănătos și că nu suferă de boli.

El este cunoscut pentru că anual cheltuiește cel puțin două milioane de dolari pentru a descoperi secretul tinereții veșnice.

Johnson și-a făcut un nume în domeniul tehnologiei ca fost șef al Braintree, o companie de plăți digitale care deținea Venmo. Apoi a vândut afacerea și a înființat Kernel, o companie de interfață creier-mașină. În ultimul timp, însă, s-a concentrat asupra corpului său prin ceva numit Project Blueprint.

Johnson cheltuiește milioane de dolari pe an pe diagnostice și tratamente medicale combinate cu un regim meticulos de mâncare, somn și exerciții fizice pentru a vedea dacă poate încetini, și poate chiar inversa, procesul de îmbătrânire. Are o echipă de medici care îi ajută în această căutare; prin Blueprint, Johnson își publică marea majoritate a metodelor și rezultatelor sale, în speranța că alții pot evalua și beneficia de munca sa.

În medicina tradițională, infuziile cu plasmă sunt folosite pentru a trata o varietate de afecțiuni, inclusiv boli hepatice, arsuri și tulburări de sânge. În timpul pandemiei de Covid-19, schimbul de plasmă a intrat în discursul de masă. Unii pacienți cu Covid au primit plasmă de oameni care și-au revenit după boală și au prezentat anticorpi în sistemul lor.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X