Igor Dodon, de ziua de naștere a Maiei Sandu: Sănătate și luați o decizie corectă. Luați-vă echipa și plecați printre străini pe un ocean

Autor: , in Actualitate / Politic / Social / 24 mai, 2023, 15:11

Președinta Republicii Moldova împlinește astăzi 51 de ani. Instituția prezidențială a precizat că Maia Sandu i-a luat o zi de concediu cu această ocazie. Fostul ei rival de la alegerile prezidențiale din 2020, Igor Dodon, i-a adresat un mesaj de felicitare politizat, transmite Cotidianul.

Știți cu toate indicațiile, veninul care l-a vărsat în adresa mea, public de multe ori, și ceea ce a făcut împotriva familiei mele, dar a făcut multe lucruri urâte dorind sau nu dorind, noi am avut de suferit și avem în continuare de suferit. Eu vreau să-i urez sănătate, în primul rând, și ar fi bine să-și ia tot partidul și să plece din Republica Moldova – de la guvernare și din Republica Moldova, pentru că din ceea de observăm noi, Maia Sandu se simte mai bine, mai fericită printre străini. Atunci când pleacă în afara țării, atunci când îi bat din palme și îi dau medalii prin diferite capitale europene și nu doar”, a declarat Dodon în cadrul unui interviu pentru Unimedia.

Igor Dodon i-a mai dorit Maiei Sandu „să ia o decizie corectă”.

Văd că-i place să zboare cu lideri diferiți. Maia Sandu se simte nefericită printre moldoveni și lucrul acesta se vede foarte clar. De aceea, o dată la zece zile ea pleacă din țară. De aceea doamna președintă, sănătate și luați o decizie corectă – sau înainte de finisarea mandatului, dacă nu – la finisarea mandatului. Dumneavoastră vă simțiți mai bine printre străini, luați-vă echipa și plecați printre străini pe un ocean, peste ocean, unde vă simțiți bine, nu între moldoveni”, a conchis Dodon.

Președinta Republicii Moldova împlinește astăzi 51 de ani. Administrația prezidențială a precizat că Maia Sandu și-a luat o zi de concediu cu această ocazie.

Maia Sandu a câștigat alegerile prezidențiale din anul 2020, când l-a devansat pe oponentul ei, socialistul Igor Dodon.

Pe Instagram, șefa statului a publicat astăzi o fotografie în care apare în sânul naturii.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Maia Sandu (@maia.sandu)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X