Type to search

Platforma DA și PAS vor prezenta astăzi candidatul comun pentru primăria capitalei

Share

Platforma Demnitate și Adevăr și Partidul Acțiune și Solidaritate organizează astăzi, cu începere de la ora 12:30, o conferință de presă în cadrul căreia va fi prezentat candidatul comun al opoziției anti-oligarhice pentru funcția de primar al capitalei.

Potrivit surselor noastre, cele două formațiuni politice au ajuns la un acord și în privința participării în cadrul alegerilor parlamentare care urmează să aibă loc în această toamnă.

De asemenea, candidatul comun al opoziției proeuropene și anti-oligarhice urmează a fi liderul Platformei DA, Andrei Năstase.

3 Comments

 1. Vasile Bondari 29 martie 2018

  il vor prezenta pe prostul staului, care nici cit ii negru sub unghie nu are sanse la primarie.

  Răspunde
  1. Elena 29 martie 2018

   Educatie si respect pentru personalitatile de cea mai innalta calitate a Tarii Moldova D-le Vasile Bondari!!! Daca inca aveti mintea Otravita de dictatura bolsevic-rusa ,de propaganda actualei guvernari plaho-dodon corupta si criminala,pai trebuie sa stiti CA’ ANDREI NASTASE ESTE SI VA FI CEL MAI BUN PRIMAR AL CAPITALEI CHISINAU IAR MAI TIRZIU CEL MAI BUN GUVERNATOR AL TARII MOLDOVA!!!! E timpul sa va treziti,sa deschideti bine ochii si sa puneti umarul la salvarea,apararea PATRIEI,POPORULUI, adica sa nu criticam dar sa ne alaturam acestor mari si inflacarati luptatori pentru adevar si dreptate cum Este ANDREI NASTASE SI MAIA SANDU!!! Deci la treaba D-le Vasile nu la critica!!!

 2. Elena 29 martie 2018

  BRAVO,BRAVO,BRAVO!!!! ANDREI NASTASE ESTE SI VA FI CEL MAI BUN PRIMAR AL ORASULUI CHISINAU.

  Răspunde

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.